GÅ EN TUR SÅ GÅR DET NOK og lån af Naturrummet?

Udby Naturskov, Udby Kirkevej 21-23, Udby, 4300 Holbæk 

Nyd en gåtur på stierne i området og naturen i Udby Naturskov  

Turlandet Tuse Næs har nu færdiggjort første del at projektet Stiernes Sti som er et  smukt grønt område i Udby Naturskov, hvor alle kan gå en tur i det grønne – der er  en bevægelsesrute med træstammer, hvis man får lyst til at motionere.  Nabogrundene Fællesmark og Hvidegård har også stillet stier til rådighed. Der er bænke rundt omkring, hvor medbragt vand og kaffe kan nydes. 

LÅN AF NATURRUMMET i Udby Naturskov PÅ TUSE NÆS. 

Se hvordan I låner Naturrummet på via www.turinaturen.dk 

Her kan du også se, hvordan du bliver medlem af Turlandet, Tuse Næs. Ved lån af Naturrummet betales en andel af driftsomkostninger. Stedet har  faciliteter til 30 personer, et lille køkken og handicaptoilet 

Naturrummet i Udby Naturskov – Turlandet Tuse Næs – kontakt alicegfaber@gmail.com