Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Veteranudstilling på Hvidegaard

1. oktober 2022 kl. 10:00 - 15:00


I samarbejde med Æblefestival og Huset på Næsset, vil Tuse Næs Lokalhistorisk forening forsøge at gentage succesen med veteranudstilling på Hvidegaard under Æblefestival ´22

Hvis du er den heldige ejer af et historisk køretøj (cykel, knallert, motorcykel, bil, lastbil eller traktor) som har relationer til Tuse Næs, og som du kunne tænke dig at vise andre, og evt fortælle historien omkring, så mød op på dagen og deltag i fremvisningen.

Vi vil forsøge at få vist, hvilke gamle køretøjer der har været på Tuse Næs i tidens løb, og vise hvilke der findes på Næsset lige nu.

Vi vil ligeledes sørge for at der er nogle sjove aktiviteter til børnene,


På pladsen sørger Huset på Næssets frivillige for forplejning i form af varme drikke, sodavand, øl og pølser, og måske også et par lune æbleskiver.

Tilmelding af køretøjer senest 30/09-22

Vi håber det er noget, der kunne have interesse og vil meget gerne have en tilbagemelding af hensyn til planlægning på pladsen.

Der vil være infomøde og mulighed for indskrivning den 17/09-22 på arkivet, Udbyvej 42 (ved bagvejen) kl 11:00 til 12:00. Hvis du ikke tid til at deltage i mødet, men gerne ville deltage til fremvisningen, så skriv eller ring til nedenstående fra Lokalhistorisk Arkiv:

Flemming:  flemmingj3@gmail.com eller b-mt@live.dk
Gert: gert.tn@hotmail.com eller tlf. nr 29902172

Se det øvrige program for Æblefestival ´22 her


Detaljer

Dato:
1. oktober 2022
Tidspunkt:
10:00 - 15:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Hvidegaard, Udbyvej 25, 4300 Holbæk, Denmark